Top

HEXA – REDDOT WINNER: Product Design 2021

  /  evenimente   /  HEXA – REDDOT WINNER: Product Design 2021

Winning is the Beginning!

În fiecare an, Red Dot Award: Product Design este acordat celor mai bune produse ale anului. avand în comun calitatea remarcabilă a designu-lui.

Red Dot este titlul oferit pentru o calitate ridicată a designului. Juriul internațional acordă acest sigiliu de calitate numai produselor cu un design remarcabil. Produsul câștigător beneficiază de recunoaștere internațională, prin menționarea și afișarea sa în Red Dot Design Museums, în prezentarea online și în Red Dot Design Yearbook, începând cu Red Dot Design Week care se va susține în perioada 21- 25 iunie 2021.

Red Dot Award: Product Design datează din 1955, evaluând cele mai bune produse create în fiecare an.

Este întotdeauna un risc să lansezi un nou produs și fiecare proces de proiectare este plin de riscuri. De aceea designerii și companiile ar trebui să își verifice ideile înainte de a investi în acestea. Cred că un premiu obținut pentru conceptul de design este cea mai bună situație și cel mai bun fundal pentru evaluarea conceptului.

a spus prof. dr. Peter Zec, fondator și CEO al Red Dot.

Noi am avut încredere în produsul nostru. De aceea l-am creat și l-am pus la dispoziția dvs. pentru a vă putea bucura de toate avantajele oferite de acesta, într-un moment de relaxare și socializare, alături de familie, prieteni și oamenii dragi.

HEXA poate fi achizitionat de pe site-ul nostru, aici sau de pe Emag, aici.

Unde mai pui că până la 31 mai 2021 ai 25% reducere pe site-ul nostru.

 

Vine vremea grătarelor! Tu ești pregătit?

v

Alimentăm pasiunea cu foc și design 100% românesc. Adunăm prietenii împreună pentru experiențe pozitive - o activitate care ne place tuturor: să gătim în aer liber cu și pentru prietenii și familia noastră.

INSTAGRAM

You don't have permission to register

Reset Password