Livrare

Livrarea coletului este asigurată prin curier rapid cu URGENT CARGUS. Acest serviciu este disponibil la nivel național pentru orice produs listat pe desiro.ro cu statusul „ÎN STOC“.

Termen de livrare de 5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Termenele de livrare se referă la comenzile a caror modalitate de plată aleasă este: ordin de plată și online cu cardul. Pentru modalitatea de tip Ordin de Plată, termenul de livrare se poate modifica. Există situații speciale (sărbători, evenimente de shopping, greve, condiții meteo nefavorabile, etc) în care timpul de livrare declarat poate fi depășit. În aceste cazuri vei fi anunțat în prealabil despre această situație și despre noul termen de livrare.

Pentru informații despre expediția unui colet prin curier rapid te rugăm să verifici contul de client pentru numărul de urmărire AWB. În cazul stornării comenzilor sau Returului în 14 de zile, costul de transport inițial nu se returnează. Curierul NU vă poate solicita nici o altă sumă în afara celei din documentele aferente comenzii.

La recepționarea comenzilor achitate (Ordin de Plată sau card online) este obligatoriu ca titularul comenzii să prezinte o formă de identificare:

  • Persoanele fizice trebuie să prezente actul de identitate;
  • Persoanele juridice trebuie să prezinte actul de identitate și împuternicire sau ștampila din partea firmei.

În cazul în care clientul nu va putea fi contactat la data și ora stabilite inițial pentru livrare, curierul va păstra bunurile comandate și va încerca să contacteze din nou clientul, pentru a definitiva livrarea. În cazul în care stabilirea unui contact eșuează, comanda va fi anulată și returnată în depozitul DESIRO. Te rugăm să verifici ambalajul produselor primite prin curier rapid în momentul recepției, formulând eventualele reclamații în prezența curierului și înainte de a lua în primire bunurile.

Ne rezervăm dreptul de a nu lua în considerare reclamațiile cantitative sau calitative care nu țin de condițiile de garanție și care sunt efectuate ulterior primirii produselor și plecării curierilor.

În cazul în care ai nevoie de mai multe informații, contactează-ne la telefon 0724 054450, între orele 09.00-17.00, în fiecare zi lucrătoare, de luni până vineri. sau prin email la sales@desiro.com

Updating…
  • No products in the cart.